OVER ORJOLIA

Na verschillende ervaringen in de schoonheidsindustrie, heeft Anna, gepassioneerd door Cosmetica, besloten om een winkel volledig gewijd aan Make-up Borstels, te openen. 


Het idee hierachter is het aanbieden van een ruim assortiment aan Make-up borstelsets, één van de belangrijkste benodigdheden in de dagelijkse make-up routine van vrouwen. 


Make-up aanbrengen is een kunst en Anna wil alle vrouwen de beste tools bieden om hun perfecte make-up look te creëren. Jezelf mooi voelen stimuleert geluk en zelfvertrouwen! 


Anna is bezorgd om de huidbescherming van vrouwen. 


Anna ontdekte dat de traditionele gewoontes van vrouwen aangaande hun make-up routine, een negatieve invloed kunnen hebben op hun huid. Het gaat hier dan vooral om de gewoontes die te maken hebben met het gebruik van make-up borstels. 


Anna is ervan overtuigd dat sommige Innovaties het leven van de vrouw aanzienlijk kunnen verbeteren. Anna heeft innovatieve oplossingen bedacht om een snelle en effectieve reiniging van cosmetica mogelijk te maken voor miljoenen vrouwen opdat zij zorg kunnen dragen voor hun huid. Zo lanceerde zij de innovatieve ‘wasmachine’: de Instant Make-up Brush Cleaner.


Ik vind het fantastisch dit te doen. Het maakt mij zeer gelukkig een product aan te bieden dat de make-up routine van vrouwen constant verbetert. Dit is bijzonder waardevol” Anna.